Participa

BASES PER PARTICIPAR A FASTTEATRE

FasTTeatre és una iniciativa d’un grup de joves creadors juntament amb l’Atelier de Poblenou que neix amb l’objectiu de portar el teatre de petit format de qualitat al barri.

El grup de selecció de propostes considerarà les propostes rebudes fins al dia 15 de tres mesos anteriors i seran programades un o dos caps de setmana en dissabte. Es faran tres o quatre funcions seguides per dia.

Les propostes s’han d’enviar a fastteatre@gmail.com amb el dossier de l’obra, fitxa tècnica, repartiment, necessitats tècniques, el text i una gravació ja sigui d’un assaig o d’una representació.

El comitè organitzatiu ho valorarà del dia 15 al dia 30 de tres mesos abans i ho comunicarà a les companyies.

Del dia 1 al dia 15 de 2 mesos abans la companyia ha d’enviar-nos un cartell en format digital a la mateixa adreça electrònica i un text de la sinopsi juntament amb la fitxa tècnica de la proposta. Si es té un tràiler també es demanarà per tal de fer-ne difusió.

La difusió de l’obra corre a càrrec tant de la companyia com de FasTTeatre. L’espai FasTTeatre promocionarà l’espectacle en mitjans de comunicació, al wordpress i al seu Facebook dos messos abans.

El preu de l’entrada és de 5 euros amb una copa de cava i 1 montadito. Del benefici del dia (que inclourà totes les funcions) es traurà el cost de les impressions del cartell i l’euro del montadito que anirà cap al bar. D’aquí es repartirà un 70% per a la companyia i un 30% per a l’organització. Aquest 30 es reparteix entre l’espai el pis de dalt (l’Atelier) i l’organització del FasTTeatre.

L’organització es pot reservar el dret de regalar 4 entrades per dia a les persones que consideri oportunes, mitjançant diferents promocions. No es contemplarà cap cost per aquest fet. Les entrades de premsa van a part d’aquest fet i també són gratuïtes.

La companyia no disposa d’invitacions gratuïtes tot i que sí que n’hi haurà per als programadors d’altres sales. En cas d’haver-hi entrades gratuïtes el cost el posarà la companyia.

Durant el mes en que s’actuï es pot venir gratuïtament a veure la resta de les funcions d’altres companyies. Tot i així caldrà reservar.

L’Atelier oferirà aigües gratuïtes per a la companyia i un refrigeri.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s